KOCASİNAN'DA VATANDAŞLAR PARKLARDA SERİNLİYOR

KOCASİNAN

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, 40 derecenin üstüne çıkan ve hissedilen sıcaklığı daha fazla olan havalarda bunalan vatandaşların parklarda serinleyip dinlendiğini söyledi.

Hayatı kolaylaştırmak ve yaşanabilir bir şehir sunmak için yaptıkları hizmetlerin başında park ve yeşil alanların geldiğinin altını çizen Başkan Bekir Yıldız,” Park ve yeşil alan çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Yorulan, bunalan şehir insanı dinlenmek, huzur bulmak için parklara koşuyor. Hava sıcaklığının hissedilir oranda artması da parklara olan ilgiyi artırıyor” dedi.
Başkan Bekir Yıldız, sunulan hizmetleri vatandaşların kullanmasının, belediyecilere büyük keyif verdiğine dikkat çekerek,” Parklarımıza misafir olarak gelen vatandaşlarımızı en iyi şekilde ağırlamak için gayret gösteriyoruz. Parklarımızı 7'den 70'e herkesin kullanabileceği mekanlar olarak donatıyoruz. Her türlü haşerata karşı ilaçlayıp hijyen sağlıyoruz. 40 derecenin üstüne çıkan, 50 derece gibi hissedilen sıcak havalardan bunalanlar parklarımızda serinliyor, dinleniyor. Biz vatandaşımızın ilgisinden ve misafirliğinden son derece memnunuz” şeklinde konuştu.
Vatandaşlar da park ve yeşil alan hizmetlerinden memnun olduklarını belirterek sıcaktan korunmak ve serinlemek için parklara geldiklerini söyledi. Çocukların keyfine ise diyecek yoktu.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti